čistilni servis

ČISTILNI SERVIS A+

Kakovostno čistimo
vse OBJEKTE!


Odstranimo umazanijo,
puščamo le sijaj!

ČISTILNI SERVIS A+

Naše storitve

Izvajamo GENERALNA, REDNA, SEZONSKA in VZDRŽEVALNA čiščenja vseh objektov. Izbirate lahko med široko ponudbo čiščenj.

čistilni servis

Čiščenje poslovnih prostorov

Naše podjetje ponuja profesionalno čiščenje poslovnih prostorov, ki vključuje temeljito čiščenje pisarniške opreme, oken, tal, in sanitarij, s poudarkom na ustvarjanju čistega in higienskega delovnega okolja za vaše zaposlene in stranke.

 

2

Čiščenje stanovanjskih prostorov

Naša storitev čiščenja stanovanjskih prostorov zajema celovito nego in čiščenje vašega doma, vključno s čiščenjem  prahom na vseh površinah, sesanjem, pomivanjem tal, čiščenjem kopalnice in sanitarij, ter kuhinje. Želimo ustvariti prijetno in sveže okolje za vas in vašo družino.

3

Globinsko čiščenje

Naša ponudba globinskega čiščenja stanovanjskih prostorov vključuje temeljito odstranjevanje trdovratnih madežev, globinsko čiščenje preprog in oblazinjenega pohištva, kar podaljša obstojnost materiala in daje svežino vašem domu.

4

Čiščenje steklenih površin

Čiščenje steklenih površin in oken vključuje temeljito odstranjevanje umazanije, sledi prstnih odtisov ter drugih nečistoč, s poudarkom na dosegu brezhibne prosojnosti in sijaja, kar omogoča maksimalno naravno osvetlitev in poveča estetski videz vašega doma.

5

Čiščenje talnih oblog

Temeljito čiščenje talnih oblog vključuje odstranjevanje trdovratne umazanije, sledi in madežev. S pomočjo specializiranih čistil in opreme poskrbimo za čisto in osveženo okolje v vašem domu.

6

Čiščenje garaž in delavnic

Naša storitev čiščenja garaž in delavnic vključuje temeljito odstranjevanje oljnih madežev, umazanije in ostankov, ki se naberejo na tleh in stenah. Z uporabo specializirane opreme in čistilnih sredstev poskrbimo za čisto in varno delovno okolje, kar omogoča učinkovito delo brez motečih dejavnikov.

čiščenje stanovanja maribor

Čiščenje pred ali po selitvi

Naše podjetje nudi strokovno čiščenje pred ali po selitvi, ki vključuje celovito odstranjevanje umazanije, prahu in nečistoč iz vaših prostorov. Z našo pomočjo bo vaša nepremičnina brezhibno čista in pripravljena za nove prebivalce ali vas kot novega lastnika.

7

Čiščenje po gradbeniških ali obrtniških delih

Čiščenje pred ali po gradbeniških delih zagotavlja temeljito odstranjevanje gradbenega prahu, ometa in ostankov materialov, ki se naberejo med gradnjo ali prenovo prostorov. S strokovnim pristopom in uporabo specializirane opreme poskrbimo za čisto in urejeno okolje, ki omogoča nemoten prehod v končno fazo vašega projekta.

ČISTILNI SERVIS A+

Pošljite povpraševanje

Tu smo, da vam pomagamo! 7 dni v tednu, odgovorimo v roku 24 ur. Poleg tega lahko večino odgovorov na vaša vprašanja najdete na strani Pogosta vprašanja (FAQ).

Podatki podjetja

ČISTILNI SERVIS A+, ANA POLŠE s.p.

Ulica Ruške Čete 2, 2342 RUŠE

(+386) 40-735-476
ana@a-plus.si